Otvorenje Društvenog centra Dinarsko srce

Poziv na predstavljanje EU projekta i otvorenje društvenog centra Dinarsko srcePozivamo sve zainteresirane stanovnike Općine Kijevo da nam se pridruže na predstavljanju EU projekta Društveni centar "Dinarsko srce" i otvorenju društvenog centra Dinarsko srce koje će se održati u subotu, 22. kolovoza 2020. s početkom u 10:00 sati na adresi Bajani 5, Kijevo.

Općina Kijevo, zajedno s KUD-om Dinara i udrugom GTF-Inicijativa za održivi rast partner je na projektu Društveni centar "Dinarsko srce" ukupne vrijednosti 1.704.568,03 kuna koji je financiran iz Europskog socijalnog fonda u okviru poziva „Prostori sudjelovanja - razvoj programa revitalizacije prostora u javnom vlasništvu kroz partnerstvo OCD-a i lokalne zajednice“.

Projekt Društveni centar "Dinarsko srce" doprinosi kvaliteti življenja u lokalnoj zajednici razvojem društveno-kulturnih sadržaja, jačanjem uloge organizacija civilnog društva (OCD) te poticanjem multisektorske suradnje za lokalni razvoj vođen zajednicom. Prenamjenom postojećeg prostora u javnom vlasništvu u društveni centar Dinarsko srce u sklopu kojeg će se organizirati programi iz područja tradicijske kulture, ruralnog razvoja i poduzetništva unaprijedit će se društveni život i povećati iskorištenost javnog prostora u Kijevu.  

Program:

10:00 – 10:10  Uvodna prezentacija

10:10 – 10:30  Obraćanje projektnih partnera i drugih dionika

10:30 – 10:45  Prezentacija projekta

10:45 – 11:00  Rasprava o potrebama budućih korisnika centra

11:00 – 12:00 Obilazak društvenog centra i vanjskih štandova

12:00                Domjenak za sudionike

 

Novosti vezane uz provedbu projekta Društveni centar "Dinarsko srce" možete pratiti na Facebook stranici projekta.

Za sve informacije o projektu obratite se na e-mail: kud.dinara.kijevo@gmail.com.

File Poziv na predstavljanje EU projekta i otvorenje društvenog centra Dinarsko srce
OPĆINE KIJEVO
Linkovi
© Općina Kijevo 2015 Sva prava pridržana