Radionica Mjere Programa ruralnog razvoja u društvenom centru Dinarsko srce
Općina Kijevo i KUD Dinara pozivaju vas na besplatnu radionicu  Mjere Programa ruralnog razvoja - što poduzetnici trebaju znati za prijavu na natječaje.

Radionica će se održati u petak 30.10. u društvenom centru Dinarsko srce u Kijevu s početkom u 16:00 sati, a vodit će je Ana Barać, direktorica Poduzetničkog centra Sinj koja iza sebe ima višegodišnje iskustvo rada na mjerama i natječajima iz Programa ruralnog razvoja.
 
Radionica je namijenjena poljoprivrednim proizvođačima odnosno fizičkim i pravnim osobama upisanim  u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava te proizvođačkim grupama/organizacijama.
 
Sudionici radionice će dobiti informacije o uvjetima i načinu korištenja potpora putem natječaja uključujući informacije o otvorenim natječajima, prihvatljivosti prijavitelja, prihvatljivosti investicije/troškova i postupku prijave.
 
Program poduzetništvo i ruralni razvoj provodi se u sklopu projekta Društveni centar "Dinarsko srce" financiranog iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 1.704.568,03 kuna i traje do svibnja 2022.godine.
OPĆINE KIJEVO
Linkovi
© Općina Kijevo 2015 Sva prava pridržana