Svečana sjednica povodom obilježavanja Dana općine Kijevo i blagdana Gospe od Karmela 2016
Povodom obilježavanja Dana Općine Kijevo i blagdana Gospe od Karmela, 15. Srpnja 2016. godine je u Domu kulture u Kijevu održana svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Kijevo.

Svečanu sjednicu otvorio je Ante Jurić-Grgić, predsjednik Općinskog vijeća, dok je o realiziranim projektima u protekloj godini kao i o planiranim i započetim projektima govorio načelnik Općine Ivan Stjepan Bajan.

Svečanosti je prisustvovao zamjenik župana Tomislav Vrdoljak, koji je u svom prigodnom govoru čestitao načelniku i njegovim suradnicima na uloženom trudu i naporima u provođenju aktivnosti za pokretanje gospodarskog i društvenog rasta općine. Na svečanosti proslave Dana Općine uručene su i nagrade. Grb Općine Kijevo, dodjeljuje se, za osobite zasluge u razvoju društvenih odnosa i unapređenju kulture posebno značajnih za Općinu Kijevo dobili su gospođa Ivana Klarić - Kukuz i gospodin Ante Modrić, a Povelju Općine Kijevo koja se dodjeljuje za osobite zasluge u razvoju društvenih odnosa Dom Zdravlja Knin.

Pored brojnih gostiju, svečanosti su prisustvovali predstavnici državnih institucija, javnih poduzeća te predstavnici udruga i sportskih klubova koji djeluju na području Općine Kijevo.

 

OPĆINE KIJEVO
Linkovi
© Općina Kijevo 2015 Sva prava pridržana