Turnir u boćanju i balotama dan općine 2016
Kijevljani su sa svojim gostima proslavili Dan Općine i blagdan Gospe od Karmela sportskim programom. Naime, održani su turniri u boćanju i balotama.

Turnir u boćanju je održan 17. srpnja 2016. godine (nedjelja) s početkom u 14,00 sati na boćalištu "Lastva" u Bajanima. Ekipa boćarskog kluba Kijevo, Kijevo 1 pobjednici su održanog turnira. Drugo mjesto osvojio je sastav ekipe Kijevo 2, treće ekipa Stankovci, a četvrto mjesto je osvojila ekipa boćarskog kluba Sinj.

Turnir u balotama je održan 15. I 16. Srpnja 2016 godine (petak i subota) s početkom u 17,00 sati na zogu kod Osnovne škole Kijevo. Ekipa "Bugo" za koje su igrali; Mate Šimunović, Tomislav Šimunović i Zvonimir Šimunović pobjednici su turnira u balotama. Kao nagradu dobili su živo janje i gajbu piva. Drugi su bili "MMA", a igrali su u sastavu: Mate Maloča, Ante Radić i Branko Matoš. Za drugo mjesto dobili su pršut i pet litara vina. Treće mjesto zauzela je ekipa "Tri ISTA", za koje su nastupili Ante Šimunović-Bugo, Stipan Maloča i Jakov Šimunović. Oni su pak nagrađeni sa kolutom sira i pet litara vina. Četvrtoj ekipi "Naslon" pripalo je svega pet litara vina, a za njih su igrali Branko Bajan, Stipan Radić i Nediljko Bajan.

 

 

OPĆINE KIJEVO
Linkovi
© Općina Kijevo 2015 Sva prava pridržana