Boćarski klub “KIJEVO” osnovan je u listopadu 2004. godine u Kijevu, na inicijativu mnogih Kijevljana i ljubitelja balota koji kroz BOĆANJE – kao trenutni trend – pokušavaju zadržati razinu druženja, prijateljstva a nadasve kvalitetne rekreacije.

Boćalište je izgrađeno u centru Kijeva, skupa sa pripadajućim sadržajem, gdje je osmišljen i pomalo se realizira mini projekt rekreacijskog centra. Klub je nakon vrlo uspješnog nastupa u I. Županijskoj ligi, postigao visok rezultat zauzevši 1. mjesto, te se plasirao u 3. Hrvatsku Boćarsku ligu. Ujedno je nekoliko igrača ostvarilo zapažene rezultate na državnim i kup natjecanjima.

Klub sudjeluje i u nekoliko prestižnih turnira diljem države, u kojima sudjeluju i prvoligaški klubovi koji tradicionalno nastupaju već godinama. Uz sve navedeno, klub organizira i nekoliko lokalnih turnira od kojih je najvažniji turnir povodom Dana Općine koji je od 2007 godine dobio i status međunarodnog turnira jer pored 5 prvoligaških ekipa iz Hrvatske, nastupaju i ekipe iz Bosne i Hercegovine.

Kontakt

Boćarski klub “Kijevo”
Bajani 5, 22310 Kijevo

Uprava

Predsjednik:
Mate Maloča
M: +385 91 526 0205

Osnovno

OIB: 72530454841

Comments are closed.

Close Search Window