Ika Slavić

ud. Ante 1931. - 2020

Tužnim srcem javljamo rodbini i prijateljima da je dana 24.VI.2020 preminula naša draga Ika Slavić. Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se dana 26.VI.2020. u 17 sati na mjesnom groblju Sv. Mihovila u Kijevu. Ožalošćeni: brat Mijo (Ante) s obitelji, sestra Marija, obitelji pok. sestara Luce i Ane, obitelj pok. divera, obitelji pokojni zaova te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem. Radi trenutne situacije molimo biti oprošteni od žalovanja i davanja sućuti.

Jerko Ercegovac

30.IX.1960. - 5.VII.2020.

Zahvalni na beskrajnoj ljubavi i dobroti koju nam je pružao, u dubokoj boli javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je 5.VII.2020. napustio naš voljeni i najdraži muž,otac,djed, punac i brat. Zahvalni na beskrajnoj ljubavi i dobroti koju nam je pružao, u dubokoj boli javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je 5.VII.2020. napustio naš voljeni i najdraži muž,otac,djed, punac i brat

Mladen Jurić Orlić

1959. - 2020.

Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 15.VI.2020. preminuo naš dragi sin, brat, stric, ujak Mladen Jurić Orlić. Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se 17.VI.2020. u 17 sati na groblju sv. Mihovila u Kijevu. Ožalošćeni: otac Ante, majka Boja, braća Mijo i Branko s obiteljima, obitelj pok. brata Josipa, sestre Marija i Nediljka s obiteljima te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem.

Kata Svirać

rođ. Škalic 1958. - 2020.

Tužnim srcem javljamo rodbini i prijateljima da je dana 12.VI. 2020 preminula naša voljena Kata Svirać. Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se dana 17.VI.2020. u 16 sati na mjesnom groblju Sv. Mihovila u Kijevu. Ožalošćeni: suprug Marko, sin Tomislav, kćer Marija i zet Pile, sestre Boja, Ika, Zorka, Ana, Stana s obiteljima, brat Mile, obitelj pok. brata Zdravka, diver Ivan i zava Manda s obiteljima te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem. Radi trenutne situacije molimo biti oprošteni od žalovanja i davanja sućuti.

Ana Teskera

1923. - 2020.

Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljjima i znancima da nas je dana 29.svibnja 2020.godine u 98.godini života napustila naša draga majka, svekrva, baka i prabaka Ana Teskera. Pogreb drage nam pokojnice obavit će se u ponedjeljak 1.VI.2020. godine u 15 sati na mjesnom groblju Sv. Mihovila u Kijevu. Ispraćaj s Lovrinca će biti u 13 sati. Ožalošćeni: sinovi Boško, Marko i Branko, nevjeste Barbara, Ana i Marija, unučad, Teo, Jurica, Margarita, Martina, Ivan, Mate i Ana te praunučad i ostala rodbina Počivala u miru Božjem.

Marija Gojević

1920.-2020.

Ja sam uskrsnuće i život, tko u mene vjeruje kad umre, živjet će!" S vjerom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je 19.IV.2020. u svojoj 100.godini života blago preminula naša voljena majka, svekrva, baka i prabaka Marija Gojević. Posljednji ispraćaj obavit će se u krugu obitelji na groblju Sv.Mihovila u Kijevu. Ožalošćeni: kćer Kata, sinovi Ante, Božo i Marko, nevjeste Zora i Bosa, unuci Željko, Ante, Ivan s obiteljima, Boško, Marko, Mateo, Marija i Matej te ostala rodbina. Počivala u miru Božjem.

Boja Gojević rođ. Gašpar

1935. -2020.

S tugom u srcu javljamo rodbini i prijateljima da nas je dana 16.II.2020. godine zauvijek napustila naša draga supruga, majka, svekrva, punica, baka, prabaka, sestra, teta i ujna Boja Gojević. Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se 18.II.2020. godine u 15 sati na groblju Sv.Mihovila u Kijevu. Za njom tuguju: suprug Ivan, sin Jure, kći Zdravka,nevjeste Borka i Josipa, zet Jale, unuka Petra, unuci Ivan, Ivan, Stipe, praunuk Roko, sestra Mara s obitelji, obitelj pok.brata Petra, obitelj pok. zaove Kate te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem.

Radmila Jurić - Orlić ud. Josipa

1956. - 2020.

S tugom u srcu javljamo rodbini i prijateljima da nas je dana 1.II.2020.godine napustila naša draga Radmila Jurić - Orlić. Sahrana drage nam pokojnice obavit će se 3.II.2020.godine u 14 sati na groblju Sv.Mihovila u Kijevu. Ožalošćeni: sin Ante, kćeri Marijana i Nedijka s obiteljima, sin Jovica s obitelji te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem.

Ivan Barić

1945. - 2020.

Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 25.I.2020. preminuo naš dragi suprug, otac, svekar, brat i djed Ivan Barić. Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se dana 30.I.2020. u 14 sati na mjesnom groblju Sv.Mihovila u Kijevu. Ožalošćeni: supruga Marija, sinovi Mijo i Robert, nevjesta Bettina, unuci Jakob i Rafael, sestre Ana s obitelji, Nada s obitelji te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počiao u miru Božjem.

Ana Anica Matoš

S tugomu srcu javljamo rodbini i prijateljima da nas je dana 22.I.2020.godine, napustila naša draga Ana Anica Matoš. Sahrana drage nam pokojnice bit će dana 26.I.2020.godine u 14 sati na groblju Sv.Mihovila u Kijevu. Najdraža naša, vole te zauvijek tvoj sin s obitelji, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Čuvali te anđeli i počivaj u miru Božjem.

Ivanica Maloča

1933. - 2020.

Tužnim srcem javljamo rodbinbi, prijateljima i znancima da je dana 8.I.2020. u 87. godini života preminula naša voljena majka, sestra, baka i prabaka. Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se dana 10.I.2020. u 14 sati na groblju sv.Mihovila u Kijevu. Ožalošćeni: sin Mijo s obitelji, kćeri iMarija, Nada, i Zora s obiteljima, brat Ante s obitelji, sestre Boja i Kata s obiteljima, obitelj pok. sestre Mare te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem.

Ante Gašpar

5.I.957. - 30.XII.2019.

S vjerom u uskrsnuće i život vječni zahvalni za svu ljubav i dobrotu koju si nam pružio, u dubokoj tugi i prevelikoj boli javljamo svim rođacima i prijateljima da nas je dana 30.XII. iznenadnom smrću napustio naš dragi muž, otac, svekar, djej, brat, ujac i zet. Posljednji ispraćaj našeg voljenog obavit će se 2.I.2020. u 15 sati na mjesnom groblju sv.Mihovila u Kijevu. Ožalošćeni: supruga Ana, sinovi Petar i Ivan, nevista Jovana, unuke Leonarda i Iva, brat Božo, sestra Marija, nećaci Milan i Saša, obitelji pok.ujaka Jure, Ivana i Stipe, obitelji pok.tete Kaje Validžić, svastika Borka Gojević s obitelji te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Neka ti je laka Hrvatska zemlja koju si neizmjerno volio. Počivao u miru Božjem.

Comments are closed.

Close Search Window