Događaji, Općinske vijesti|

Povodom obilježavanja Dana Općine Kijevo i blagdana Gospe od Karmela, 15. Srpnja 2015. godine je u Domu kulture u Kijevu održana svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Kijevo.

Svečanu sjednicu otvorio je Ante Jurić-Grgić, predsjednik Općinskog vijeća, dok je o realiziranim projektima u protekloj godini kao i o planiranim i započetim projektima govorio načelnik Općine Ivana Stjepan Bajan.

Svečanosti je prisustvovao zamjenik župana Tomislav Vrdoljak, koji je u svom prigodnom govoru čestitao načelniku i njegovim suradnicima na uloženom trudu i naporima u provođenju aktivnosti za pokretanje gospodarskog i društvenog rasta općine. Osvrnuo se na općinske projekte koje je Županija podržala, te u ime župana Gorana Pauka i svoje osobno ime svima čestitao Dan Općine i blagdan Gospe od Karmela.

Na svečanosti proslave Dana Općine uručene su i nagrade zaslužnim Kijevljanima. Grb Općine Kijevo, dodjeljuje se, za osobite zasluge u razvoju društvenih odnosa i unapređenju kulture posebno značajnih za Općinu Kijevo dobili su gospoda Ante Cicvarić i Branko Bajan.

Pored brojnih gostiju, svečanosti su prisustvovali i Nikola Blažević, zamjenik gradonačelnice Grada Knina i Petar Preočanin, načelnik Općine Civljane,te ostali predstavnici državnih institucija, javnih poduzeća te predstavnici udruga i sportskih klubova koji djeluju na području Općine Kijevo.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Close Search Window