Kultura i šport|

Kijevljani su sa svojim gostima proslavili Dan Općine i blagdan Gospe od Karmela sportskim programom. Naime, održani su turniri u boćanju i balotama.

Turnir u boćanju je održan 11. srpnja 2015. godine (subota) s početkom u 10,00 sati na boćalištu “Lastva” u Bajanima. Ekipa boćarskog kluba Sinj pobjednici su održanog turnira. Drugo mjesto osvojio je sastav ekipe Primošten, treće ekipa Bitelić, a četvrto mjesto je osvojila ekipa boćarskog kluba Osijek.

Turnir u balotama je održan 19. Srpnja 2015 godine (subota) s početkom u 13,00 sati na zogu kod Osnovne škole Kijevo. Ekipa “Glavaš” za koje su igrali; Marko Gojević, Ante Gojević, Stipe Samardžić i Ante Slavić pobjednici su turnira u balotama. Kao nagradu dobili su živo janje i gajbu piva. Drugi su bili “Nesmlaćeni”, a igrali su u sastavu: Ivica Jurić, Stipe Maloča i Stipe Brajković. Za drugo mjesto dobili su pršut i pet litara vina. Treće mjesto zauzela je ekipa “Bugini”, za koje su nastupili otac i sinovi Ante Šimunović-Bugo, Zvonimir Šimunović i Jakov Šimunović. Oni su pak nagrađeni sa kolutom sira i pet litara vina. Četvrtoj ekipi “Maovice” pripalo je svega pet litara vina, a za njih su igrali Petar Denić, Željko Denić i Slavko Zečević.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Close Search Window