Događaji, Kultura i šport, Općinske vijesti|

Nakon nekoliko uspješnih radionica na otvorenom na kojima se redovito okupljalo 20-ak djece 4.12.2021. otvorena je i igraonica za djecu Kijeva.

Nakon Knina, Biskupije i Kistanja Udruga “Čarobni svijet” sada je u suradnji s Općinom Kijevo dogovorila je kontinuirane radionice na području općine za djecu predškolske i školske dobi koja žive i borave na tom području i koje su za njih besplatne.

Općina je osigurala prostor, a Udruga “Čarobni svijet” je po ustaljenom modelu darivanja u ovo blagdansko vrijeme opremu, materijale i usluge ovaj put darovala upravo djeci u Kijevu.

Programom “Korak bliže djetetu” udruga će provoditi kreativno – edukativne radionice, organizirati druženja, učenje i interaktivne susrete s umjetnicima i stručnjacima raznih profila.Nova je to usluga na području Kijeva, prvi put uopće.

Čarobni svijet uz djecu koja žive u Kijevu širom otvara vrata i onima kojima će Kijevo biti mjesto za obiteljski ručak ili izlet podno Dinare. Veliko hvala načelniku Općine Martinu Ercegovcu i njegovim suradnicima za otvorenost i podršku, kolegicama iz Udruge žena poduzetnica “Krug” koje su svojim doprinosom i dolaskom na otvorenje podržale nove usluge za djecu te roditeljima koji su sa svojom djecom obogatili igraonicu dodatnim igračkama, slatkišima i veseljem.

Razvijanje novih usluga kojima se osigurava dostupnost sadržaja i jednake prilike za svu djecu osobito u ruralnim sredinama jedan je od prioritnih ciljeva Udruge “Čarobni svijet”.

Za više informacija kao i za prijavu na radionice javite nam se u inbox, na mail adresu carobnisvijet7@gmail.com ili na broj mobitela 091/7878411.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Close Search Window