Općinske vijesti|

Općinski načelnik Martin Ercegovac, dana 23. veljače 2024. godine, prisustvovao je potpisivanju i svečanoj dodjeli ugovora za projekte u okviru Poziva „Zaželi – prevencija institucionalizacije“, koji je financiran iz Europskog socijalnog fonda plus, Program Učinkoviti ljudski potencijali, među kojima je i projekt Općine Kijevo, „ZAŽELI za Kijevo“, vrijedan 742.500,00 eura.

Nakon potpisivanja, koje se održalo u Kongresnom centru Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu, općinskom načelniku ugovor su svečano dodijelili predsjednik Vlade RH Andrej Plenković i ministar rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike Marin Piletić.

Provođenjem projekata u okviru Poziva Zaželi osigurava se povećanje socijalne uključenosti i prevencija institucionalizacije pružanjem usluge potpore i podrške u svakodnevnom životu starijim osobama i osobama s invaliditetom.

Ovaj projekt kojeg je pripremila Općina Kijevo, trajat će 3 godine i zaposlit će 15 nezaposlenih osoba koje će skrbiti o 90 starijih i nemoćnih osoba u potrebi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Close Search Window